Prijava na delavnico PDF Natisni E-pošta

 PRIJAVA NA DELAVNICO SPODAJ

Pro-aktivne tehnike za življenje v sodobnem svetu

Če ste 100 % časa notranje srečni, se tega zavedate in v popolnosti obvladujete notranja stanja in življenje okoli vas, potem morda še ni pravi čas, da se nam pridružite in spoznate nove tehnike. Če pa verjamete, da imate lahko veliko višjo raven življenja z boljšim obvladovanjem svojega telesa in odzivov na okolico, potem na to delavnico pridite. Seveda le, če ste odprti za nova doživetja in si želite naučiti nove tehnike, ki jih lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli. Na delavnici bomo najprej predstavili pomen prevzemanje odgovornosti za svoje doživetje tega življenja in razliko med stremenjem po varnosti in življenjem. Nato bo sledila demonstracija in vaja izbranih tehnik ter odgovori na vprašanja.

Delavnica se bo začela v četrtek, 24. 9. 2020 ob 16 uri in zaključila predvidoma ob 19:45 uri. Po delavnici bo krajše srečanje za tiste, ki želijo sodelovati v razvoju Pro-ACT  tehnik.

Vidimo se v prostorih Fakultete za medije na Leskoškovi 9E (mansarda). Vodil jo bo dr. Andrej Kovačič, ki je tudi predavatelj na Fakulteti za medije.

Srečanje je namenjeno tako osebam, ki bi želele obvladovati sebe, osebam, ki bi želele obvladovati druge in profesionalcem v svetu medijev. Interaktivno delavnico je podprla Fakulteta za medije in Visoka poslovna šola ERUDIO in je za vse udeležence brezplačna.

 

POZOR: Delavnica je omejena na 20 mest zaradi prostora, ki je na voljo, zato vas prosimo, da si s prijavo z izpolnitvijo OBRAZCA spodaj zagotovite svoje mesto.

Vabljeni!

Prijava na delavnico: PRO-ACT - Pro-aktivne tehnike

Zahtevano *

Dolžina je omejena na 100 znakov.

Dolžina je omejena na 100 znakov.

 

 

 
 

PRO-Activne Komunikacijske tehnike | info (at) andrejkovacic.com

Copyright © 2020 | dr. Andrej Kovačič | Designed by Ceos

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij