Raziščite & izboljšajte PDF Natisni E-pošta

V zadnjih dvajsetih letih smo zbrali, raziskali in testirali širok nabor različnih tehnik komuniciranja, da bi ugotovili, katere lahko prinesejo rezultat za podjetja in organizacije in posameznike.

Na tej osnovi smo z veščinami coachinga in treninga trenerjev dopolnili znanje in izdelali PRO-Aktivne komunikacijske tehnike (angl. PRO-ACT:  PRO-active Communication Techniques). Kar PRO-ACT loči od nekaterih drugih certificiranih treningov komunikacije je, da PRO-ACT temelji na dveh predpostavkah:

1) Izbor in izdelava tehnik nista omejena s posameznimi disciplinami in šolami - izluščili, modelirali in zasnovali smo (le) tisto, kar deluje najbolje.

2) Tehnike so testirane v praksi in delujejo (vsi trenerji uporabljajo tehnike, ki jih učijo)

Naša misija je predajati te tehnike čim širšemu krogu ljudi in s tem prispevati k boljši komunikaciji in večji kvaliteti življenja na svetu. S tem, ko treniramo praktike, mojstre in trenerje, PRO-ACT omogoča novim uporabnikom coaching, svetovanje in uspešno delo v terapiji.

Za posameznike in podjetja, ki želijo PRO-ACT uporabljati, nudimo individualni in vodstveni coaching / terapije, predstavitve, treninge in PRO-ACT certificiran trening.

 
 

PRO-Activne Komunikacijske tehnike | info (at) andrejkovacic.com

Copyright © 2024 | dr. Andrej Kovačič | Designed by Ceos

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij