O dr. Andreju Kovačiču & PRO-ACT PDF Natisni E-pošta

Že zadnji dve desetletji dr. Andrej Kovačič deluje kot svetovalec mednarodnim podjetjem in mnogim voditeljem. Pri tem ves čas izboljšuje osebne sposobnosti, da bi pomagal zaposlenim in posameznikom ustvariti boljše odnose, boljše rezultate in večji prispevek k boljšemu jutri. Na svoji poti se je učil od najboljših in tehnike dodatno izpolnjeval ter s tem postavil temelje PRO-Aktivnih Komunikacijskih tehnik (PRO-ACT).  Trenutno uči na večih Fakultetah, izvaja dobrodelne projekte in vodi srednje veliko podjetje.

Na tej osnovi je naša ekipa zbrala, razvila in testirala široko paleto različnih tehnik, da bi ugotovila, katere delujejo najbolje in pomagajo strankam izkoristiti svoj potencial za kvalitetno življenje in učinkovito delo. PRO-ACT je tako rezultat skupnega akademskega dela in prakse pri delu s klijenti. PRO-ACT je tukaj in lahko ga uporabljate. Kontaktirajte nas.

 
 

PRO-Activne Komunikacijske tehnike | info (at) andrejkovacic.com

Copyright © 2024 | dr. Andrej Kovačič | Designed by Ceos

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij