Struktura vrhunske predstavitve PDF Natisni E-pošta

Ste vedeli, da imajo vrhunske predstavitve strukturo. Na podlagi raziskave našega tima v okviru treninga MNLP, v kateri smo ocenjevali 18 vrhunskih govorcev (od politikov, motivatorjev do znanih osebnosti), smo modelirali vrhunskega govorca, ki zna navdihniti občinstvo.To znanje smo združili s PRO-ACT trenerskimi tehnikami in nastal je trening "vrhunske predstavitve". Trening smo aplicirali in na ta način pomagali mnogim političnim kandidatom in javnim uslužbencem, zlasti pa vodstvenim delavcem.

Vrhunska predstavitev, ki temelji na PRO-ACT tehnikah, ima jasno strukturo in temelji na 4MAT sistemu vsebine, čutnih predikatorjih ter glasovni, časovni usklajenosti in Satir kategorijah za govorico telesa. Z uporabo PRO-ACT strukture lahko predstavite karkoli komurkoli na dinamičen, zabaven in zapomljiv način.

V tej predstavitvi bomo demonstrirali vzroke, zakaj PRO-ACT struktura v predstavitvi lahko zagotovi, da je nivo razburjenja nizek ter da govorec obvladuje sebe in občinstvo četudi ima malo oz. nima govorniških izkušenj.

Ta predstavitev, ki je vključena tudi v PRO-ACT trening trenerjev, vsebuje poleg tehnik tudi instalacije potrebnih prepričanj. V navadno 4 urni predstavitvi in delavnici demonstriramo tudi odpravo nezavedne reakcije v obliki strahu pred javnim nastopanjem s coachingom / terapijo.

 
 

PRO-Activne Komunikacijske tehnike | info (at) andrejkovacic.com

Copyright © 2024 | dr. Andrej Kovačič | Designed by Ceos

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij