Umirjenost in sposobnost vplivanja PDF Natisni E-pošta

Ta predstavitev odpira nov pogled na vplivanje, saj v trenutku, ko želite (z vzvodi in motivacijo) vplivati na udeležence, naletite na odpor. Največji vpliv ne boste dosegli s silo temveč z inspiracijo, kar pa je mogoče doseči z notranjo umirjenostjo in obvladovanjem sebe.

Kot pravi voditelj in kot oseba, ki želi sebi in drugim dobro, je pomembno poznati tehnike obvladovaja svojega telesa in emocij.

Enoletni otrok premaga vrhunske atlete v dosežku glede na mišično maso samo zato, ker se v času negibanja popolnoma sprosti (če potipate dojenčkove mišice, so sproščene in mehke). Podobno lahko mačke skočijo nekajkrat dlje kot najboljši atleti, ker s svojo energijo upravljajo varčno in se znajo popolnoma sprostiti. Večino odraslih se preko izjemnega števila sugestij nauči in navadi na konstantno napetost mišic, kar lahko vodi v bolečine v hrbtenici in mišicah ter pomanjkanje energije.

Zunanji stresni dogodki in posebno medijske vsebine s periodičnimi sugestijami prispevajo k napetosti v mišicah in nezavedni del mnogih je konstantno na preži. Ko se telo navadi delovati na tak način, postane to del vsakdana. Žal se v takšnem stanju ne odziva pozitivno na okolico in posledično zaradi pomanjkanja pozitivnih občutkov, slabega spanja in slabe prehrane nastopijo depresije. Pogost pojav so tudi fiziološke spremembe in s stresom povezane bolezni, ki lahko skrajšajo življenje tudi za več kot 15 let. Verjemite: tudi najboljša telesa se obrabijo, če so neprestano preobremenjena.

Osnovne tehnike PRO-ACt vam bodo omogočile sprostiti sebe in druge okoli vas z vašo prisotnostjo, besedami in glasom. V tej predstavitvi bodo udeleženci dobili vpogled v prednosti pro-aktivnih tehnik za obvladovanje sebe in množic. Demonstracija vključuje PRO-ACT ultra globoko in ultra visoko sprostitev in indukcije ter tehnike poglabljanja v prikriti in dogovorjeni obliki.

 
 

PRO-Activne Komunikacijske tehnike | info (at) andrejkovacic.com

Copyright © 2024 | dr. Andrej Kovačič | Designed by Ceos

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij