Kako navezati stike z drugimi? PDF Natisni E-pošta

Na predstavitvi demonstriramo preproste PRO-aktivne komunikacijske tehnike, s katerimi lahko svojo zavedno pozornost usmerimo na podrobnosti, ki so zares pomembne. Tako lahko pristopimo katerikoli osebi s pro-aktivno komunikacijo, ki pomeni, da svojo komunikacijo prilagodimo in vodimo na nezavedni ravni. Pri tem je prvi vtis izjemnega pomena, saj določa več kot 60 % celotnega vtisa o sogovorniku.

Tudi z malo ali nič izkušnjami se boste lahko povezali s komerkoli na nezavedni in zavedni ravni, hkrati pa boste razumeli, zakaj prihajo do konfliktov v razmerjih in kako jih lahko rešimo. Predstavili bomo tudi PRO-ACT tehnike, ki omogočajo, da dosežete katerakoli notranja stanja v sogovornikih, jih zaklenete in po potrebi uporabite. S tem lahko vplivate na fiziološka stanja sebe in drugih. Predstavitev se dotakne tudi sistema vrednot, ki ponudi odgovore na vprašanje, zakaj komunikacija poteka na način kot poteka. Predstavitev demonstrira tudi tehniko obvladovanja množice nepoznanih ljudi na sejmih, predstavitvah in drugih dogodkih.

Predstavitev je sestavljena kot enourna uvodna predstavitev ali štiriurna delavnica.

 
 

PRO-Activne Komunikacijske tehnike | info (at) andrejkovacic.com

Copyright © 2024 | dr. Andrej Kovačič | Designed by Ceos

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij