Zakaj, kaj, kdaj in kako ljudje kupijo ideje, izdelke in storitve PDF Natisni E-pošta

Ta "prodajna" predstavitev prikazuje zakaj, kaj, kdaj in kako ljudje zares nekaj kupijo. Namesto, da bi lovili naokrog bodoče kupce, demonstriramo, kako vam osnovne PRO-aktivne komunikacijske tehnike omogočajo, da ponudite ideje, izdelke in storitve na način, ki ustreza kupcem.

Lahko razumljive komunikacijske tehnike preverjeno povečajo vašo prodajo ter izoblikujejo bolj lojalne kupce. Hkrati vam bodo tehnike prinesle sprembo mišljenja, kakšna je vloga prodajnikov v prodajnem procesu. Veilikokrat udeleženci poleg dodatne motivacije za prodajo pridobijo še inspiracijo za nadaljno osebno rast.

Predstavitev je predvidena kot demonstracijska enourna predstavitvena ali kot štiriurna delavnica. Deli predstavitve so vklučeni v 45-urni trening znotraj organizacijskega komuniciranja.

 
 

PRO-Activne Komunikacijske tehnike | info (at) andrejkovacic.com

Copyright © 2024 | dr. Andrej Kovačič | Designed by Ceos

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij