Uporabljamo preveč napetosti v mišicah PDF Natisni E-pošta

Enoletni otrok premaga vrhunske atlete v dosežku glede na mišično maso samo zato, ker se v času negibanja popolnoma sprosti (če potipate dojenčkove mišice, so sproščene in mehke). Podobno lahko mačke skočijo nekajkrat dlje kot najboljši atleti, ker s svojo energijo upravljajo varčno in se znajo popolnoma sprostiti. Večina odraslih se preko izjemnega števila sugestij nauči in navadi na konstantno napetost mišic, kar lahko vodi v bolečine v hrbtenici in mišicah ter pomanjkanje energije.

Zunanji stresni dogodki in posebno medijske vsebine s periodičnimi sugestijami prispevajo k napetosti v mišicah in nezavedni del mnogih je konstantno na preži. Ko se telo navadi delovati na tak način, postane to del vsakdana. Žal se v takšnem stanju ne odziva pozitivno na okolico in posledično zaradi pomanjkanja pozitivnih občutkov, slabega spanja in slabe prehrane nastopijo depresije. Pogost pojav so tudi fiziološke spremembe in s stresom povezane bolezni, ki lahko skrajšajo življenje tudi za več kot 15 let. Verjemite: tudi najboljša telesa se obrabijo, če so neprestano preobremenjena.

Osnovne tehnike PRO-ACt vam bodo omogočile kako sprostiti sebe in druge okoli vas z vašo prisotnostjo, besedami in glasom. V tej predstavitvi bodo udeleženci dobili vpogled v prednosti pro-aktivnih tehnik za obvladovanje sebe in množic. Demonstracija vključuje PRO-ACT ultra globoko in ultra visoko sprostitev in indukcije ter tehnike poglabljanja v prikriti in dogovorjeni obliki.

 
Copyright © 2024 | dr. Andrej Kovačič | Designed by Ceos

S5 Box

S5 Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij